D Welkom


Running Team Knokke-Heist vzw!


Bestuur van de sportvereniging!


(klik hier!)De site van onze vereniging is er één zonder veel toeters of bellen. Ze bezorgt u alle info die u nodig hebt om te weten wat we doen, waarvoor we staan, wat onze activiteiten zijn en hoe je lid kunt worden. De leden van onze vereniging kunnen alle onze activiteiten gemakkelijk volgen op facebook.


Met dank aan het "For Freedom Museum" bedanken voor hun steun!


Klik hier!

Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden om aan sportbeleving te doen binnen onze organisatie!Running Team Knokke-Heist vzw - loopclub!Ter info = iedere tweede maandag van de maand november - december - januari - februari en maart, lopen we op de atletiek piste van het stadion Olivier. Vertrek zoals gewoonlijk om 19:30 uur aan het sportcomplex "De Stormmeeuw"!Het Running Team Knokke-Heist vzw is een groep vrienden-sporters, die toekomstige lopers of triatlonners de mogelijkheid wil bieden om zijn en/of haar favoriete sport te trainen en/of te beoefenen.

We heten u daarom van harte welkom!
Onze jogclub heeft als doel om zowel beginnende als getrainde lopers een uitvalbasis te bieden om zich verder kunnen ontwikkelen in de uitoefening van de hun aangeboden sporten.
Dit doen we door tweemaal per week samen te lopen/joggen. De maandag en donderdag avond starten we telkens om 19.30 uur stipt aan de Sporthal "De Stormmeeuw" ter Edward Verheyestraat 14 te 8300 Knokke-Heist. Er wordt rekening gehouden met het niveau en het kunnen van iedere deelnemer. Door variatie in de loopparcours aan te brengen en duurlopen af te wisselen met intervals, krikken we het niveau op.

Voor verdere info,

klik hier!

Duatlon en Triatlon Club Knokke-Heist - multisport!Ook in het multisporten is het Running Team Knokke-Heist van de partij. Iedere zondag morgen, naargelang het seizoen, wordt er gereden met de koersfiets (met start om 09:00 uur) of met de mountainbike (met start 09:30 uur). Startplaats is de Papaverstraat 10 te Westkapelle voor een gezamelijke rit in de polders. Tijdens het voorjaar en de zomermaanden bereiden wij ons voor op de komende triatlons, De eerste woensdag van juli beoefenen we de verschillende disciplines na elkaar. (zwemmen/fietsen/lopen)

Voor verdere info,

klik hier!

Zwemmen!Vanaf de eerste woensdag van september tot en met de laatste woensdag van juni gaan we zwemmen in Sportoase - Duinenwater. Het zwemmen gaat door van 19:00 uur tot 20:00uur.Voor verdere info,

klik hier!

Zo delen wij ons sportjaar in, zodat wij ons kunnen voorbereiden op de diverse loopwedstrijden , triatlons en duatlons.


Over de jaren heen hebben onze leden hebben reeds behoorlijke prestaties geleverd in de verschillende wedstrijden en disciplines, Dit ondermeer in de 10 km van Knokke, Dwars door Brugge, in de Nacht van Vlaanderen te Torhout, de strandlopen te Knokke-Heist en Blankenberge, de Marathon van Amsterdam, de Marathon van de IJzer, de 10 Miles van Oostende, de kerstloop, de tussentweefeestenloop, de zwemloop, de Poldertriatlon te Oostkerke, de zwemwedstrijd Damme/Brugge, de Haventriatlon te Zeebrugge, de triatlon van Brugge, de Halve triatlon van Damme, de triatlon van Ieper en natuurlijk in de Zwintriathlon enz... .Omdat iedereen zijn sport naar behoren zou kunnen beoefenen, stelt de club het lid in het bezit van een aangepaste en uitgebreide uitrusting.

Voor de aankoop van sportkledij, loop- fietsschoenen en accessoires, krijgt u van de club reductiekaarten voor uw aankopen bij gerenommeerde sportzaken :


"Het Running Center!"

Dit zijn serieuze troeven, denkt u niet? Dus aarzel niet om u aan te sluiten.


U bent van harte welkom.